Fallskydd Karbin Aluminium D-formad Trilock - FallSafe


 


FS33575 är en D-formad typ av karbinhake, som har en metallögla med en fjäderbelastad grind som används för att snabbt och reversibelt koppla ihop komponenter i säkerhetskritiska system. D-formen är den vanligaste typen av karbinhake och används för en mängd olika applikationer, inklusive klättring, bergsklättring, grottforskning och industrisäkerhet. Den är designad för att vara stark och säker och används ofta för att fästa ett rep eller sele till en fast ankarpunkt.

Den asymmetriska aluminiumkarbinen rekommenderas vid arbete på höjd där man vill minska vikten till ett minimum. D-formen gör den särskilt lämplig för att fästa enheter. Automatisk låsning med trippelverkande grindöppning. Kan användas med ett gummilås som placerar karbinhaken på den långa axeln, för att hålla den integrerad i enheten och begränsa risken att tippa.Recensera produkt

Säkerhetsutrustning.nu

Vi är stolta över att kunna erbjuda dessa högkvalitativa produkter till våra kunder. Med många års erfarenhet som återförsäljare för FALL SAFE® kan vi garantera att du inte hittar bättre kvalitet på marknaden.

Payment with Klarna

© 2024 Säkerhetsutrustning.nu